Enkel orderkoppling

Frakt ska vara snabbt & smidigt!

Slipp din tråkiga fraktinamtning genom en automatisk koppling mellan ditt e-handelssystem och Fraktjakt.

Du kopplar snabbast och smidigast samman din webbutik eller affärssystem med Fraktjakt genom vår enkla orderkoppling.

Ta språnget till en enklare orderkoppling!

En orderkoppling är inget konstigare än en koppling mellan era ordrar och de frakter ni köper på Fraktjakt.

Fraktjakts orderkoppling minskar risken för fel och besparar er tid genom att ni slipper underhålla kundregister i flera olika system.

Ni får en enklare, snabbare och effektivare hantering av varje försändelse.

Avgiftsfri orderkoppling

Vår nya enkla orderkoppling är inkluderad gratis för alla medlemmar av Fraktjakt+.

Till skillnad mot våra konkurrenter tillkommer varken någon startavgift för denna orderkoppling, ingen månadsavgift, ingen årsavgift eller avgift per försändelse. Det enda ni betalar för är ert vanliga medlemskap i Fraktjakt+ samt era faktiska fraktköp!

Kom igång direkt utan installationer

Fraktjakts enkla orderkoppling kräver inga krångliga installationer eller kunskap om programmering. Allt du behöver göra är att ladda upp vår skräddarsydda fil till ditt system och sedan aktivera orderkopplingen i Fraktjakt. Sedan kan du hämta dina ordrar direkt till Fraktjakt komplett med adressuppgifter och innehållsbeskrivningar.

Enklare än så kan det inte bli!

Du hittar all information du behöver för att komma igång med vår Enkla Orderkoppling direkt under Webbutiksinställningar på Fraktjakt.

Stödda system

I ett första steg stödjer vår Enkla orderkoppling följande system.

Fler system tillkommer efter behov, så ni får gärna tipsa oss om just ert system saknas från listan.

AbanteCart
LiteCart
Magento 1.9.x
Magento 2.x
OpenCart
osCommerce
Prestashop
WooCommerce
X-Cart
Zen Cart

 

Vad en orderkoppling INTE är

Enkel Orderkoppling är vår enklaste integrering. Den är perfekt för att snabbt föra över ordrar med fraktuppgifter till Fraktjakt. Men orderkopplingen är bara till för dig som webbutiksägare. Det är bara du som kan välja och boka frakter. Vad orderkopplingen inte ersätter är fraktmoduler för att visa fraktpriser och alternativ för era kunder.

När behöver jag mer än en orderkoppling?

Det finns redan inbyggda funktioner och tillägg i ehandelssystem som ni kan använda för att presentera fraktalternativ med fasta eller mer eller mindre dynamiska priser åt era kunder. Önskar ni mer exakta prisberäkningar så kan ni antingen integrera mot vårt Öppna API eller installera några av våra befintliga fraktmoduler för webbutiker.

Börja orderkoppla redan i dag!

Vår enkla orderkoppling är till och med enklare än du vågat tro. Om du redan i dag har ett Fraktjakt+ abonnemang med ett kopplat webbutikskonto är det bara att klicka fram till Webbutiksinställningar.

inställningssidan ser du först till att välja rätt webbutikssystem, sedan skapar Fraktjakt en skräddarsydd integrationsfil för just ditt webbutikssystem och en personlig orderkopplingsnyckel.

Ladda upp detta personliga script till din webbserver. Sedan kan du aktivera orderkopplingen för att börja hämta över dina ordrar till Fraktjakt.

För att undvika behandla inaktuella ordrar rekommenderar vi att ni klickar för att nollställa orderkopplingen från ert senaste ordernummer. Andra nyttiga inställningar är minsta vikt för import, där ni kan ange en gräns för små försändelser som istället skall skickas som brev, samt ett tidsspann mellan vilka tider vi automatiskt skall hämta och förbereda frakter från era nya ordrar.

Importerade ordrar läggs upp som väntande frakter i er fraktlista. Dessa kan ni sedan antingen välja att behandla eller radera. Behandlade frakter hamnar efter era fraktval direkt i kundvagnen och kan köpas och bokas som vanligt.

Glad orderkoppling!

Copyright © 2007 – 2019 Fraktjakt AB.  All rights reserved.